Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 14-11-2016 23:15:53
Geldzaken & Recht

Uitbetalen (kleine) lijfrenteverzekering

Dat laatste ziet u toch een beetje verkeerd. het is slechts informatie van de nn die u verstrekt wordt. zij kunnen uw huidige en toekomstige financiele situatie niet beoordelen. dus als zij u andere mogelijkheden aanreiken voor die uitkering is dat niet bedoeld om u iets aan te smeren.

zij mogen u, zonder dienstverleningscontract helemaal niets adviseren, en uiteraard hangt daar ook een prijskaartje aan. 

maar inderdaad, u kunt rustig tot 2018 niets doen, dus niet reageren op verzoeken van nn  voor uw bsn en bankrekeningnummer, zij moeten dan gewoon op dat bedrag passen. 

en per 2018 kunt u of meteen, bij hen of elders, een rekening openen die jaarlijks of zo een bedrag gaat uitkeren, of het in één keer laten uitbetalen. al naar gelang u wilt.

ik mag natuurlijk wel zeggen wat verstandig is of niet.:-))