Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 16-11-2016 19:50:21
Computers & Telefonie

Veel te groot beginscherm na w10 anniversary update

Als u op het kruisje klikt, dus eerst op het win10 startlogo, rechtermuis ..klik...apparaatbeheer....klik......wat staat er bij beeldschermadapters ? even op het + klikken, feitelijk wordt uw  beeld  gecreeert door een chip op het mobo, deze moet wel kunnen communiceren met windows, vandaar update `s, de primaire driver ervan staat op de instal dvd  van het mobo... of.
heeft u een video kaart, dwz, een aparte grote insteek pci-e kaart, met diverse hdmi aansluitingen? dan  mag windows daar niet aankomen, daar deze andere drivers heeft, ( er is wel een standaard driver, om het beginscherm weer te geven) maar daar kunt  u weinig  mee. wat is de refresh rate van uw monitor, en op welke resolutie staat deze ?? http://nl.screenresolution.org/" target="_blank">klik   . wat staat er bij apparaatbeheer ? pnp monitor? installeer de driver van uw  monitor, als u deze kunt  neerzetten, dan ken ik ermee verder ( forum)