Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
coranto - 16-11-2016 20:23:25
Elektronica & TV

Heb ik recht op teruggave van een deel van abonnementskosten?

Allen,

mijn vraag richt zich vooral op de rechten als consument. ook al kwam ik er laat achter is er niet geleverd wat er overeengekomen is. als ik bij de supermarkt 5 kilo aardappelen koop en ik kom er thuis na een week achter dat ik maar 4 kilo in de zak heb zitten ondanks dat er 5 op de zak staat, dan is het toch logisch dat ik een tegenprestatie van de supermarkt verwacht? vandaar mijn vraag, heb ik recht op teruggave.

overigens zijn mijn beide led hd tv's prima in staat om full hd signaal te verwerken.

kpn heeft inmiddels aangegeven dat er op mijn adres geen hd signaal mogelijk is en dat ze om die reden niet in gebreke zijn. op internet lees ik echter dat het op mijn adres wel mogelijk is. sterker nog mijn buurman heeft een goedkoper pakket en wel de 700+ zenders.
een korte zoekactie op internet levert op dat veel gebruikers moeten vraagen om de hd kanalen omdat dat standaard (of regelmatig) niet aan staat. dit is eenvoudig aan te passen voor kpn.