Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Th
The sneaker city - 17-11-2016 02:39:40
Winkels & Webshops

Thesneakercity.eu oplichtersbende of gewoon een onbetrouwbaar bedrijf

Wij stonden inderdaad ook op een andere kassa omdat iedereen zich afvraagt of we wel echt bestaan. en netals de vorige vraag zijn er mensen die dezelfde dingen zeggen. 
 
daarbuiten vermeld ik wel dat wij ver van oplichters zijn want de vorige persoon heeft wel gewoon zijn schoenen ontvangen..... we hebben natuurlijk onze actie onderschat. dat zoiets zo groot kon zijn 1 €100 2e €60,-. onze levertijd was in april 2 weken. sinds die actie hebben we het veranderd in 3 weken. maar het werd veel erger. en dat wij daar niet reageren en daar niet reageren is volkomen onzin. wij krijgen elke dag vragen van klanten die willen bestellen of klanten die iets bestelt hebben.....dus wij reageren erop en vervolgens komen er alleen meer. er zijn klanten geweest die geen eens een reactie konden krijgen en nog heeft diegene zijn schoen ontvangen. we hebben sinds vorige week een telefoon extra erbij om zoiets te voorkomen. verder staat er duidelijk "alleen whatsapp" en dan zijn er mensen die dan zeggen dat we niet opnemen terwijl het overal staat. en ja dan word er vervolgens weer naar reactie gekeken dat is iets wat wij dagelijks doen maar wij bereiken niet iedereen per dag....zoiets kunnen wij alleen zien. wij vermelden zoveel dingen op instagram en ook zelfs dat als er vervelende dingen worden vermeld dat het verwijderd word of dat diegene geblokkeerd word. het is logisch dat een bedrijf niet wilt dat een persoon eronder zeg "waar is mijn schoen" of "wanneer krijg ik mijn bestelling" , "ik wacht al zoveel weken". zoiets erop zetten is alleen maar negatief en wanneer diegene zijn schoen heeft ontvangen post diegen niks meer over ons?
dus dan kan je van alles droppen wat negatief is maar positieve dingen worden niet vermeld!!!
 
maar ik kan wel 1 ding vermelden en dat is dat wij meer dan 30/40 sneakers per week opsturen. en dat we weten dat 95% tevreden is. dat zegt niet gelijk dat het goed is? maar iedereen heeft altijd wel iets te vermelden. maar we hebben meer reviews van klanten dat ze iets hebben dan wat hier vermeld word over ons. ik hoef mijn klanten niet te zeggen om een review te zetten. maar ik zou zeggen bekijk onze instagram @thesneakercity dan kan je zien dat ze dat allemaal uit zichzelf doen. en zoiets kan totaal niet nep zijn want ik heb geen tijd om zoveel accounts te maken om te doen alsof ik schoenen binnen heb gekregen. 
maar het zijn jonge mensen die het naar ons sturen dus je zal nooit iets positiefs over ons zien in de media of meer gezegd
kassa. maar wij weten 100% dat we leveren. we zeggen niet dat het goed is dat een paar nog wachten
maar stelen is bij ons geen optie. al is het wachten vervelend......we laten niemand achter zonder zijn bestelling!!!!
 
 
contact
 
thesneakercity_@hotmail.com .....geen info@thesneakercity.eu
 
0645502694 / 0682799741