Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 20-11-2016 18:10:21
Computers & Telefonie

Iphone 6s

@appel80, schiet  me net te binnen, toen ik de edge kreeg en met dat mini simmetje zat te klieren, , deed ie het even, dan de melding  plaats sim, en daarna ging deze slapen...vodafone gebeld  van helppppp, en die gaven dus deze optie ff checken of  die goed contact maakt.dus ik dapper de simhouder omhoog  geklikt sim opnieuw  erin gepriegelt, en zowaar, hoera.. zat niet geheel in het kleine houdertje van de uitspringende houder, waar ook mijn externe geheugen zit, maar dat is dan weer een micro sim betreft de mini sim he dat onmogelijk dingetje als je het laat vallen dat je een uur moet zoeken...aangezien je de batterij er niet kunt  uithalen, heb je wel een mini sim....kijk ofdeze goed in het vierkantje ligt, misschien dat deze bij jou dan weer wel dan weer niet contact heeft > is een optie  geen hoopvolle maar een optie,

bij het terugklikken va de houder van de sim, krijg  je weerstand, dat is express, dus je moet de houder er altijd  een beetje schuin insteken, vervelende is dat als je teveel kracht gebruikt  de simhouder een beetje verbuigt. en dan ken je dat gedoe met contact dan weer wel dan weer niet krijgen, mja ik neem aan dat je niet weet of je die melding  hebt gehad  betreft  de sim , zeg maar zo alle optie s  zijn welkom  toch ?