Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 28-11-2016 11:37:36
Auto & Vervoer

Hoe hard kun je rijden bij een trajectcontrole van 100 voordat je een bekeuring krijgt?

Navigatiemiddel of niet..... bij bezwaar/beroep bij de rechter zal deze echt geen rekening houden met een verklaring waarin u zich beroept op de snelheid welke door een navigatiemiddel wordt aangegeven.

als antwoord op de vraag van ts: vanaf 8 km/u te snel (echte km's en na correctie, gemiddeld dus) kunt u een 'bon' krijgen.

en wat u dan voor u op te snelheidsmeter ziet is sterk afhankelijk van het merk en type auto dat u heeft. meestal geeft een snelheidsmeter iets meer aan, ook weer afhankelijk van de snelheid die u op dat moment rijdt. mogelijk dat die meter bijv. bij 40 km/u wel de juiste snelheid aangeef, maar hoe sneller u rijdt des te meer (oplopend) km's/u zal die meter aangeven dan dat u in werkelijkheid rijdt. mogelijk dat die meter dan bij (echte) 100 km/u bijv. 105 km/u aangeeft.

als u dan toch iets sneller wilt rijden, houdt dan maximaal de grens van 107 km/u op de snelheidsmeter aan.