Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 28-11-2016 16:42:22
Huishouden & Energie

Verschil prijs media markt nl en duitsland

1 - in het grensgebied staat er onder advertenties vaak bij "wij leveren ook naar nederland", waarmee de vraag is opgelost wat betreft de garantie en reparatie die dan grensoverschrijdend ook geregeld zullen zijn. staat dit er echter niet bij is er dus nog niets opgelost qua support. in belgië doet media markt a zèlfs niets, wanneer iets bij media markt b gekocht is.

2 - wanneer de bosch-modelnummers identisch zijn gaat het om dezelfde apparaten, waarvan de consumentenbond echter zegt, tòch alleen machines die in nederland gekocht zijn te willen testen, omdat ze er niet zeker van kunnen zijn, dat het op 1:1-identische apparaten gaat. dat leest zo alsof er mógelijk toch andere onderdelen gebruikt zouden kunnen zijn. opvallend, dat de zoekmachines achter het bestelnummer -nl zetten!