Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 28-11-2016 17:38:44
Huishouden & Energie

Verschil prijs media markt nl en duitsland

alles wat in het buitenland gekocht is zal niet snel door een nederlandse importeurt worden gerepareerd en de kans is dan ook heel groot dat het ook niet door bosch gedaan zou worden maar als u het aandurft dan kan u bosch nederland eens bellen en de vraag voor leggen.


wel snap ik waarom de machiene in duitsland goedkoper is dat is te verklaren door dat er in duitsland meer worden verkocht dan in nederland maar ook is de btw in duitsland nog steeds 19%.


woond u echter in de buurt van de grens dan is het wel het overwegen waard om daar de machiene te kopen.


gelukkig is het een uitstekend merk en zal de machienne mits goed onderhouden niet snel defect raken en ook is het zo dat de bedienings paneel en het boekje geheel in het duits is voor de rest maakt het niets uit of het een duitse of nederlandse machiene is in tegen stelling tot bcc welke wel degelijk machienes verkoopt die niet voor de nederlandse markt bedoeld zijn zo als ik ooit heb mee gemaakt met een wasmachiene die alleen bij bcc verkrijgbaar was omdat er een geheel ander type nummer op stond dan in andere winkels.