Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ni
Nientje1980 - 01-12-2016 22:20:48
Geldzaken & Recht

Opzeggen wanneer jij wilt. is dit echt wel zo?bankgiroloterij en poscodeloterij

Opzeggen kan altijd, maar u moet wel rekening houden met de opzegtermijn.
in principe gaat u een abonnement aan, en dan is er een maand opzegtermijn.
dus als u meedoen aan zo'n gratis geld terug actie betaalt u altijd voor minimaal 1 maand meespelen, en kunt u dus inderdaad de pech hebben dat er extra trekkingen zijn. u heeft ook getekend/ of mondeling akkoord gegeven voor de extra trekkingen.
wat u ook kunt doen in geval van niet telefonisch willen opzeggen is om via facebook een link te vragen voor online opzeggen, de meeste loterijen hebben dit wel, maar die manier is dan zeer slecht via de website te vinden.
vaak krijgt u na opzegging van bankgiroloterij en vriendenloterij een brief met het verzoek ze nog even te bellen.
ze proberen u dan uiteraard als klant terug te krijgen, maar u krijgt dan ook een afscheidscadeau, bijv een sauna bon ed.
let op: als u meedoen met een loterij actie met abonnement en bijv gratis eftelingkaarten dan kan het ook zijn dat u akkoord geeft voor een minimaal 3 of 6 maanden meespelen. dit is ook bij acties voor gratis 2 maanden meespelen. dit zijn dan bijv maand 5 en 6.