Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Op
Opa Eus - 02-12-2016 14:59:58
Huishouden & Energie

Energieprijzen

Fijn bedankt iedereen voor een hoop kul antwoorden. als je niets anders te doen hebt dan onzinnigheid uitkramen mag je voor mij wel wegblijven van deze site. slechts enkele antwoorden waren zinnig en daar kan ik, en velen met mij, wat mee.
ging mij er alléén maar om dat niemand van enige importantie iets zegt of schrijft over verhoging van die prijzen. wél over verhoging van transportkosten.
inderdaad ben ik 1 februari 2017 toe aan verlenging of vernieuwing van mijn huidige contract dus was ik héél nieuwsgierig wat e.e.a. zou kunnen gaan doen. die koppeling met de olieprijs is logisch maar omdat tegenwoordig alles duurder wordt per 1 januari van een jaar was ik benieuwd of dat hier ook mee is. gelukkig krijgen wij allen per 1 januari toch ook meer salaris of uitkering? of ben ik dan de enige?
bedankt in ierder geval voor het reageren ( zinnig of niet zinnig ) door iedereen.