Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marimelda - 03-12-2016 07:44:09
Geldzaken & Recht

Opzeggen wanneer jij wilt. is dit echt wel zo?bankgiroloterij en poscodeloterij

Gewoon er nooit aan beginnen. ze beloven je gouden bergen, letterlijk tonnen en miljoenen en doen soms al geloven dat je het al in je zak hebt voordat je je gaat aanmelden. niet doen!
brieven schrijven helpt niet echt, want je krijgt geen reactie terug.
geldklopperij is het. dan kun je gewoon geven aan een goed doel, zelf, aan de deur. niemand die weet en ziet wat je geeft, alleen jijzelf en god ziet het!
als je via de bank geld overmaakt, zie jij het, ziet god het, maar ook de bank ziet het, degene die de dagschriften bekijkt van wie hij/zij  de instantie geld heeft gekregen ziet het. het staat immers geregistreerd.
geld geven om niet is beter dan geld geven om er weer wat voor terug te winnen.
en wat moet je met zoveel geld? daar moet je ook weer belasting over betalen en meer van die trammelant. wordt je er gelukkiger van?
geld maakt niet gelukkig. is handig, dat wel, maar het brengt bij een teveel echt niet het ultieme geluk.
wat maakt arme mensen toch zo blij? ze hoeven niet bang te zijn ook, dat er wat gestolen wordt! wat een rust, geen angst. jij blij en andere mensen worden dan ook blij. een blij gezicht geeft overal licht  :-) + :-) =  :-) :-) . gezelligheid troef!