Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 04-12-2016 23:43:34
Winkels & Webshops

Is het normaal dat een kind met het syndroom van down geweigerd word bij ikea

".....en hopen dat hier werk van gemaakt wordt".

hopelijk is dit de eerste negatieve ervaring die u heeft moeten maken. hier werk van maken ligt primair helemaal bij uzelf. vreemd, dat u niet meteen met de filiaalleider in gesprek bent gegaan, want uw kleinkind zal deze discriminerende situatie ook wel met teleurstelling hebben meegekregen.

kunt u met ons in contact blijven? een verklaring van dit ikea-filiaal zou interessant zijn te publiceren. de vraag is daarbij, of deze ikea-filiale selectief te werk is gegaan buiten het vastgelegde ikea-beleid om. indien ja, kunt u tenminste dit gedrag in de toekomst helpen verhinderen. het feit, dat u ervaringen moest hebben gezien de leeftijd van uw kleinkind en tòch zelf verbijsterd was zegt al veel.

dus leg (telefonisch) de situatie aan de bedrijfsleiding voor en vraag om uitleg. ik vind dit totaal niet bij ikea passen.