Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 05-12-2016 12:28:51
Winkels & Webshops

Is het normaal dat een kind met het syndroom van down geweigerd word bij ikea

Kinderen moeten minimaal 3 jaar zijn meen ik of 95cm.is het kindje ouder maar heeft het vermogen van een 3- dan snel ik het volkomen  . als het kind groter is dan 130 mogen ze ook niet binnen. dat zijn regels en alle kinderen groter dan 1,30 worden gewijzigd. down of niet. 
begeleiding mag ook niet mee naar binnen 

mijn zoontje heeft diabetes en autisme. mijn kinderen spelen daar altijd. echter sinds zijn diabetes doen ze wel moeilijk. mijn zoontje heeft een diabetes tas inc hulpmiddelen, pakje drinken en water. als hij actief is kan hij een hypo krijgen en moet wat suiker houdende drank drinken. dus ik zij netjes,er zit drinken in zijn tas. komt hij met wiebelbenen aub oproepen en dan kom ik. geef ook meteen zijn pakje drinken. dit gebeurd zelden maar wel van belang. 

nou nee drinken mag hier niet.  zeg ja maar dit is nood geval en hij wil ook gewoon kind zijn ( toen 6) en niet nee zeggen omdat hij diabetes type 1 heeft
 een auto inmuumziekte waar hij niks aan kan doen  is ook lullig. ja,  nee geen uitzondering dan blijven we bezig. pff. uiteindelijk hem laten spelen, gelukkig was het niet nodig maar pff echt triest dat ze nergens rekening mee houden