Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riesenbeck - 05-12-2016 12:54:31
Geldzaken & Recht

Postbzorging

Het is makkelijk te controleren als er geen briefje is achter gelaten dat u niet thuis was of het is afgegeven bij de buren dan kan u er van uitgaan dat er zeker geen bezorger bij u is langs geweest om het pakket/post af te leveren
ik spreek hier uit ervaring en als je daar melding van maakt dan wordt er een report van gemaakt daar doen ze ook niets mee(dat weet uit goede bronnen) en dan kan u kiezen en tegen een extra betaling wordt het als nog de zelfde avond bezorgd,belachelijk dat je voor het zelfde twee keer moet betalen.
ik vind het niet zo vreemd dat het slecht gaat met post nl als je personeel aan neemt die goedkoop is en niet de verantwoording neemt om hun werk goed te doen.