Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 06-12-2016 15:54:13
Geldzaken & Recht

Misverstand algemeen dagblad of misverstand consument?

U bent een jaarabonnement met korting aangegaan, als u dat niet opzegt dan zult u zonder verdere korting geabonneerd blijven. het kan zijn dat u telefonisch benaderd bent door iemand die alvast wilde weten of u verder wilde maar uw abonnement is door deze medewerker niet opgezegd.   https://www.krantenproefabonnement.nl/abonnement-opzeggen/" target="_blank">https://www.krantenproefabonnement.nl/abonnement-opzeggen/
het ad algemeen dagblad opzeggen?

u kunt het algemeen dagblad telefonisch, digitaal en per brief opzeggen. wanneer u uw algemeen dagblad abonnement schriftelijk wilt beëindigen maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens:
algemeen dagblad abonneeservice
postbus 8984
3009 td rotterdam


kies u ervoor om uw ad abonnement telefonisch te beëindigen? dan kunt u tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer: 088-0505050.