Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 08-12-2016 09:57:20
Winkels & Webshops

Vast zitten aan een contract zonder het te weten

Voor een malafide 'bedrijfje' met criminele handelingen (als dat clubje waar u helaas mee te maken heeft) hoeft u niet bang te zijn. dit soort clubjes kunnen alleen dreigen. zij durven (!!) uiteindelijk niet eens naar de rechter te stappen. meestal maken zij ook gebruik van (ook) malafide incassobureautjes, die uiteraard niet aangesloten zijn bij de branchevereniging nvio. dit zijn van die beruchte 'cowboys' die allerlei dreigementen uiten. en het zou mij totaal niet verbazen dat dit clubje haar eigen 'incassobureautje' heeft.

zoals terecht is opgemerkt, een 'bedrijfje' dat aangetekende brieven weigerd, is zeer onbetrouwbaar en heeft van alles te verbergen. zij weten dan van zichzelf ook, dat zij niet verder gaan dan alleen maar te dreigen.

niet meer reageren en zoals @zoekster1 zeer terecht opmerkt: maak vooral de retour gekomen (aangetekende) brief niet open. mocht dit ***'bedrijfje' toch, om wat voor reden dan ook, naar de rechter stappen (wat ik absoluut niet geloof), heeft u bewijs in de handen dat zij uw brief geweigerd hebben.

verder niet meer reageren naar dat 'bedrijfje' toe.

in het verleden heb ik al aangetoond hoe malafide zij zijn. er was een zogenaamd 'keurmerk' opgericht voor dit soort ticketbureaus. naar wat zoekwerk bleek dat de eigenaar van een van die malafide clubjes de oprichter was van dit zogenaamde 'keurmerk'. bleek dat alle ticketbureaus die daarbij waren aangesloten, malafide waren en geen enkele bleek een echt ticketbureau te zijn. en zo wordt je gigantisch belazerd door dit soort clubjes.

pas dus heel goed op.