Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yohoh64 - 08-12-2016 15:16:32
Winkels & Webshops

Thesneakercity.eu oplichtersbende of gewoon een onbetrouwbaar bedrijf

Wat de eigenaar hieonder verteld is deels waar moet ik zeggen. vaak negatieve reacties en geen positieve ( terwijl die er vast wel zijn). 
bovendien van die loze opmerking over het aantal , wat doet dat er toe? en een zielig persoontje, is dat relevant en waar is dit op gebaseerd? een klacht is een klacht en dient naar tevredenheid van beide partijen te worden opgelost. misschien een beginnend bedrijf die nog niet alle regels van de wed kent. zou natuurlijk wel moeten. maar om dit bedrijf zo af te maken met onzin zoals de genoemde opmerkingen bewijst maar weer eens dat bij veel nederlanders het glas altijd half leeg is ipv half vol. en nee, ik ken het bedrijf of de peroon zelf niet, waarop ik nu natuurlijk de opmerking over krijg, waar heb je het dan over. gewoon op de manier waarop bedrijven tegenwoordig zo snel afgemaakt worden op niet relevante opmerkingen.