Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-12-2016 10:06:31
Computers & Telefonie

Moes dat interview zo onbeschoft met de nuon? de man werd steeds in de rede gevallen en er werd niet geluisterd naar zijn verhaal, wat toch heel zinnig was en de uitleg was van de hulp die met deze actie werd geboden aan de economie en armoede van de bev

En hoeveel trainingen heeft brecht niet gehad, denk je? natuurlijk hoort een interviewer goed door te vragen, maar niet op deze ronduit onbeschofte, agressieve manier. als ik die man was geweest, was ik opgestapt. ik kom niet naar de studio om me te laten beledigen.

niet zo vreemd ook, dat steeds minder bedrijven naar de studio willen komen. zo iemand als brecht, kan je toch niet serieus nemen. 




door maarten heest - 11 dec. 2016 om 08:58 
104 antwoorden / 0 vragen

1

als je getrainde woordvoerders van grote bedrijven maar door laat oreren dan krijg je een verhaal waar de essentie in mist. en brecht kreeg de pijnpunten door doorvragen prima boven water. *knip*