Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-12-2016 12:13:48
Computers & Telefonie

Moes dat interview zo onbeschoft met de nuon? de man werd steeds in de rede gevallen en er werd niet geluisterd naar zijn verhaal, wat toch heel zinnig was en de uitleg was van de hulp die met deze actie werd geboden aan de economie en armoede van de bev

Ook hier: voer voor discussie? er is hoe je het of wendt of keert sprake van 'bloedkolen'. dit is geen vraag voor ons bestemd maar een opmerking voor de redactie.

toch roept nu ook dit de vraag op wat sommigen hier doen. het is en blijft een goede zaak voor de redactie om zaken goed helder te krijgen en van een interviewster als brecht kun je dan ook niets anders dan verwachten dat zij zoveel als mogelijk concrete antwoorden krijgt en geen antwoorden die heel goed 'mediaoptreden'voorbereid zijn. mooi verhaal over het helpen van bestrijden van armoede. dat was ook een taak die de farc op zich had genomen om zo maar iets te noemen.
het was bizonders opvallend dat 'nuon' eel gehoor had gegeven aan de uitnodiging en andere leveranciers/energieconcerns het hadden laten afweten (voelen van nattiugheid en terecht!) ik heb helaas - in zekere zin - de eer gehad om vaak in landen te komen waar sprake was van uitbuiting  zoals ook hier feitelijk het geval is onder het 'mom''kijk eens hoe goed wij het doen. en als je als arme inwoner in zo'n land al niets had, dan ben je toch ook nog blij akls er dan kruimels vallen die het bestaan iets verlichten. maar niet meer dan kruimels. en mensen zoals bijv indianenstammen die zich wel verzetten, ja, als het een beetje wil probeert men dat je daar dan niets meer van hoort. helaas en helaas zij in het verleden ook door uitdelen van kruimels nederlandse families rijk geworden.