Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 12-12-2016 00:27:50
Computers & Telefonie

Moes dat interview zo onbeschoft met de nuon? de man werd steeds in de rede gevallen en er werd niet geluisterd naar zijn verhaal, wat toch heel zinnig was en de uitleg was van de hulp die met deze actie werd geboden aan de economie en armoede van de bev

Zojuist de betreffende uitzending en item gezien. naar mijn mening was de betreffende woordvoerder van nuon bezig met het leggen van een rookgordijn. hij had een mooi praatje ingestudeerd en gaf antwoorden op vragen die niet werden gesteld. het bleef bij een algemeen verhaal zonder op enig moment details te verschaffen. ik kan mij dan ook voorstellen dat brecht hem onderbrak en vragen bleef stellen.
als  nuon echt actief bezig is in colombia had hij concrete voorbeelden kunnen noemen ook is het raar dat als je zelf onderzoek doet naar de situatie, je het aan de bedrijven, die je juist onderzoekt, overlaat de resultaten bekent te maken en dat in een land dat (nog) niet bekend staat om zijn openheid naar het publiek toe.