Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 12-12-2016 11:13:44
Winkels & Webshops

Pas op met aminashop.nl


nee, ze hebben geen wehkamp budget, maar ze hebben wel hun verantwoordelijkheid te nemen. webshops horen zorgvuldig om te gaan met de gegevens van klanten. het is zelfs voor amateur hackers heel simpel om persoonlijke gegevens van de klanten te achterhalen.

je zou dus juist moeten waarschuwen voor die wolwinkel, niet voor die andere shop.

bij een dergelijke slecht beveiligde site, koop ik sowieso nooit en niemand zou bij zo'n shop moeten bestellen, als je zorgvuldig met je gegevens om wilt gaan.



door kathy1978 - 12 dec. 2016 om 10:55 
65 antwoorden / 3 vragen

0

mijn waarschuwing zorgt er misschien voor dat mensen daar niet bestellen. bij google krijg je dan wat reacties als je op de winkel zoekt. de wolwinkel noem ik expres niet omdat die misschien dan ook in de zoekresultaten meegenomen wordt. ik heb inmiddels gisteren bericht gehad van de winkel en zij is in contact met haar webmaster. hopelijk kunnen ze snel de beveiliging een stuk opvoeren. er is natuurlijk geen wehkamp budget en een winkel die 24/7 door haar persoonlijk gemonitoord wordt. de webmaster zal nu zeker goed kijken waar het mis is gegaan en de boel dichttimmeren. ergens heeft er een permissie opengestaan of zo.