Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chronisch zieke - 16-12-2016 14:33:28
Geldzaken & Recht

Welke stappen kan ik ondernemen?

wat vreselijk voor u.


maar jaren geleden had de woningbouw in mijn toenmalige huurhuis een nieuwe boiler geplaatst.


echter ze waren vergeten een overdrukventiel te plaatsen, met als gevolg dat ik de volgende dag wakker werd van het geluid van water, wat vanuit de boiler zo de gang in spoot en de trap af.


 


ik moest het maar afdoen met mijn verzekeringsmaatschappij, dan zouden zij de rest op zich nemen, zoals opnieuw schilderen en andere vloerbedekking.


ik heb het altijd oneerlijk gevonden, dat mijn verzekering dat zou moeten betalen, maar mijn verzekeringsagent zei dat zoiets wel vaker gebeurt. op een accoordje gooien dus!


dus uiteindelijk, u raadt het al waarschijnlijk, heeft mijn verzekeringsmaatschappij mij eenkleine vergoeding gegeven en de verhuurder is nooit meer langsgeweest of nog iets van gehoord.


allerlei smoesjes, maar na maanden draai je toch uiteindelijk voor de meeste kosten op, helaas.


 


ik kan je dus eigenlijk geen advies geven, maar er moet toch iets overkoepelends bestaan, die je zou kunnen aanschrijven of schakel je eigen verzekering in.


succes!