Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanUitDeventer - 16-12-2016 19:25:18
Geldzaken & Recht

Welke stappen kan ik ondernemen?

Je kunt gewoon fluiten naar enige vergoeding van de woningbouwvereniging. mijn broer heeft 2 keer waterschade gehad. hij huurt van ieder1 in zutphen. die boeven verwijzen gewoon naar je eigen inboedelverzekering. en, ......die keert alleen maar de dagwaarde uit. natuurlijk zit je dan met een flink gat tussen de kosten van datgene dat je allemaal moet vernieuwen en de zogenaamde dagwaarde die je vergoed krijgt. vervolgens krijg je van de woningbouwvereniging te horen dat hun verzekering zegt dat degene die schade lijdt er niet beter van mag worden en er dus niets betaald hoeft te worden. mijn broer had meer dan
€ 2.000 schade na vergoeding van de dagwaarde van zijn eigen inboedelverzekering. de schade expert van zijn eigen verzekeringsmaatschappij vertelde dat woningbouwverenigingen altijd proberen onder hun eigen verantwoordelijkheid proberen uit te komen. mijn broer is met woningbouwvereniging ieder1 (degene die tot 2 keer toe de schade veroorzaakte) inmiddels ervaringsdeskundige. de door pet013 vermelde aansprakelijkheidsstelling heeft bij mijn broer tot 2x toe niets uitgehaald. mijn persoonlijke mening is dat er heel wat boeven zitten onder de woningbouwverenigingen.