Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 19-12-2016 17:40:18
Geldzaken & Recht

Hardwerkende vrijwilligers geen kerstpakket. is dat normaal?????

waarschuwing aan al die v&b-deelnemers, die een pakketje, zoals hierboven meervoudig beschreven, hebben toegestuurd gekregen:

bent u er werkelijk van overtuigd, dat u nu niet aan een abonnement vastzit? ik heb al eerder aangekondigd nooit meer op hulproepen van dit soort dommerikken te reageren. rechtsbijstandsverzekeraars blijken dit ook niet meer als case aan te nemen. op mails naar de verzender van de pakketjes wordt inmiddels niet meer gereageerd. vind v&b bij de kvk overigens óók niet. het gaat dus om een uiterst on-serieus bedrijf. u bent gewaarschuwd en kunt natuurlijk nog klacht.nl of klachtenkompas.nl inlichten. daarnaast blijkt bij nader onderzoek v&b géén keurmerk te hebben. voor het delict discriminatie is m.i. de nationale ombudsman het juiste adres.

ik hoop, dat komende dagen post.nl niet bij mij zal aanbellen en ik óók met een ongewenst kerstpakket wordt opgescheept, want wanneer jullie al niet meer verderweten en @mein33 al het land heeft verlaten ........ wie helpt dan nog?