Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 21-12-2016 14:54:50
Computers & Telefonie

Kan ik onder mijn nog 1 jaar lopend telecom abbo uit o.b.v. wanprestaties?

Wij zijn zeer tevreden over hollandse nieuwe. voor slechts 10 euro per maand maar liefst 1000 minuten bellen. ik las in dit draadje dat er ook 2000 belminuten / mb abonnementen zijn. gewoon internetten als er wifi is. en dan kun je heel wat bellen!

hollandse nieuwe is een van de heel weinige providers waar je terecht kunt tegen redelijke maandkosten als je nauwelijks internet. bovendien tot nog toe: perfecte service.

ik verwacht wel dat hn je een kleine tegemoetkoming zal geven voor alle dagen dat je niet kunt bellen. maar ik denk dat je vooral zelf heel slecht hebt onderzocht welk abonnement voor jou het beste was, toen je het afsloot. ik denk dat je aan je abonnement vast zit.

(voor de vele cynici op dit forum: ik heb géén relatie met hn, ben een gewone consument)