Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-12-2016 08:36:20
Elektronica & TV

Biedveilingen

Hallo biednietveiling , 

lees hier ervaringen , klik op de rode regel ., u krijgt een melding , klik op ok , u word door verwezen naar manymorestores.com , verwijder deze site , lees dan ook de reactie van charlotte .

https://nederlandreview.nl/algemeen/biedveilingen-ervaringen-beoordelingen-reviews" target="_blank">https://nederlandreview.nl/algemeen/biedveilingen-ervaringen-beoordelingen-reviews 


fraudeurs


door: pounder


net als bij alle andere mensen die op biedveilingen en trustpilot een negatieve review hadden geschreven is mijn review ook verwijderd. dit vertelt je alles wat je moet weten over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. daarbij komt dat ze hun positieve reviews doen omkopen met credits en dan het lef hebben om te zeggen ''betrouwbaar? absoluut, kijk maar naar de reviews''.

een simpel rekensommetje laat je inzien dat het geld wat je in die credits steekt zo hoog kan oplopen als de winkelprijs, en dan moet je het product nog betalen. en in sommige reviews hier staat dat mensen iets hadden gewonnen waarna er werd verteld dat er een fout is gemaakt waardoor ze het product toch niet kregen. nou, komt dat even mooi uit voor het bedrijf.

het bieden lijkt onrealistisch. sommige bieders die in het begin veel bieden komen tegen het eind ineens weer terug. en dan die controles na de laatste seconden waar gewoon overheen word geboden? is er ooit onderzoek gedaan naar of hun bots laten meebieden? dat lijkt me sterk. zo kunnen ze namelijk hun producten houden als ze niet tevreden zijn met de prijs terwijl wij er veel in hebben geïnvesteerd.

hopelijk zijn deze reviews ook maar een beetje van belang in het onderzoek doen naar deze praktijken en hopelijk komen ze dan ooit voor de rechter te staan 

uw gebruikersnaam doet u eer aan , blijf er weg .