Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
damaya - 28-12-2016 16:44:53
Geldzaken & Recht

Klacht over bewindvoerder.

@ gonz dat je financieel in de problemen komt hoeft niet perse te komen doordat je geld over de balk hebt gegooid, ik vind dat best belangrijk om te benadrukken want er kunnen meer oorzaken zijn. 
ikzelf zit nu in de wsnp, na 6 jaar aan het lijntje gehouden te zijn door plangroep in mijn woonplaats, de reden was een scheiding. als je ex dingen doet die je niet weet dan heb je dus een probleem. 
ik ben chronisch ziek en werd gedwongen om onder bewind gesteld, dit ondanks mijn financiële opleiding, maar de keuze was, als je niet doet wat we zeggen dan mag je geen behandeling meer volgen, dus eigenlijk geen keuze. 
dan heb ik 2 bewindvoerders gehad die de dingen niet goed deden, om het voorzichtig uit te drukken. nu zit ik in de wsnp en ben door de rechter vrijgesteld van beschermend bewind en eindelijk na 6 jaar met plangroep en bewindvoerders ben ik ondanks het wsnp traject van de hel in de hemel gekomen. ook werd eindelijk erkend dat alles op mij was afgeschoven wat ex had aangericht. waarom ik dit schrijf, die reden is simpel, mensen die er niet mee te maken hebben die denken altijd dat je je geld over de balk hebt gegooid en er zelf een puinhoop van hebt gemaakt. 
als je gaat scheiden en er is een eigen huis of 1 van de partner heeft dingen gedaan waar de andere partner geen idee van had, ja dan kom je dus ook met de schuldhulpverlening in aanraking. ikzelf heb nog anderhalf jaar te gaan en natuurlijk is het niet makkelijk maar het komt uiteindelijk goed. natuurlijk zijn er ook mensen die wel alles over de balk gooiden maar dat is hooguit 30% van de mensen die hulp zoeken, kortom het kan dus iedereen gebeuren, dat wilde ik toch even kwijt. 
voor de vraag over klacht bewindvoerder, een brief naar de rechtbank afd bewindvoering en als je in de wsnp zit dan een brief aan de rechter commissaris die je is toegewezen en staat in de papieren van de toelating wsnp. 
verder probeerde ik na de afl van afgelopen zaterdag mbt het onderwerp bewindvoerders geprobeerd contact met kassa te zoeken, kon via de website alleen geen link te vinden, erg jammer want die 2 genoemde bewindvoerders zijn echt geen uitzondering, wat gesteld werd door de aanwezige kantonrechter, jammer dus. 
men mensen, oordeel niet zo hard als je het verhaal erachter niet kent.