Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 29-12-2016 11:53:27
Geldzaken & Recht

Vve en inboedel wijzen al een jaar naar elkaar, helemaal hopeloos

U kunt natuurlijk alles en iedereen wel aansprakelijk gaan stellen, maar mijns inziens hebt uzelf ook de nodige fouten gemaakt, en verzuimd zaken te onderzoeken. en hebt u iets gekocht zonder te weten van dat behelst.

bij de aankoop van een appartementsrecht komt altijd de vve om de hoek kijken. en als u daar geen informatie over krijgt, had u niet tot aankoop moeten overgaan.

de pot van de vve wordt gevuld door de eigenaren van de appartementsgerechtigden en als die pot leeg is, kan er geen onderhoud gepleegd worden.

en waar hebben we het nu over, een zuur ruikende bank en vloerkleed. laat dat reinigen.

u klaagt ook over uw inboedelverzekeraar, maar blijkbaar hebt u die eerste keer de schade niet eens gemeld. dus die valt al helemaal niets te verwijten. en voor de volgende schades met dezelfde oorzaak kunt u natuurlijk niet bij hen aankloppen.

die makelaar zal ook niet uw makelaar zijn geweest, maar de makelaar van de verkoper.

blijkbaar ook geen bouwkundige keuring laten doen.

en dan komt de gemeente en/of de brandweer het complex inspecteren, wat dan nog? die zien dan ook dat de kozijnen rot zijn, de hekjes niet goed en de deur krom. jammer, maar ook die doen daar niets aan. dat kan alleen de vve doen en dat bent u, met de anderen,