Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 31-12-2016 15:31:58
Computers & Telefonie

Nu voor whats app betalen?

Inderdaad eenhttp://www.politie.be/fed/nl/nieuws/58-internetfraude" target="_blank"> hoax.

als u de link gegoogled had:https://www.google.nl/search?q=+http%3awww.rtlnieuws.nl%2feditienl%2fwhat.appen-gaat-geld-kosten" target="_blank">https://www.google.nl/search?q=+http%3awww.rtlnieuws.nl%2feditienl%2fwhat.appen-gaat-geld-kosten
, dan had u ook de bewuste pagina gevonden waarop zelfs staat:
nb onder whatsapp-gebruikers gaat een bericht rond waarin staat dat je dat appje moet doorsturen om te voorkomen dat je moet betalen voor whatsapp. de informatie die in het bericht staat, klopt niet - hoe het wel zit, staat in het artikel hieronder. in het berichtje staat een link naar deze pagina, maar rtl noch editie nl heeft te maken met het verspreiden van het whatsappje.

onderaan staan verwante zoekopdrachten (met de toevoeging hoax).
en vervolgens een link naar deze pagina:
https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/hoaxes/hoaxwhatsappzalvanafzaterdagbetaaldmoetenworden" target="_blank">https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/hoaxes/hoaxwhatsappzalvanafzaterdagbetaaldmoetenworden

hopelijk heeft u het niet doorgestuurd? mensen die hoaxes doorsturen, doen dat vaak naar hun hele (zichtbare) adresboek.
behoorlijk vervelend, vooral als je zuinig met je e-mailadres bent.