Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 02-01-2017 12:08:02
Auto & Vervoer

Kan ik wil van mijn auto niet verboden worden

Beste skiopy,

bedankt dat je de moeite neemt om hier je kritiek te uiten. als ik je bericht lees dan ben je volgens mij ook behoorlijk teleurgesteld in onze dienstverlening. mijn excuus daarvoor. wanneer je jouw gegevens mailt naar klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.nl dan ga ik kijken of ik nog wat voor je kan doen.

natuurlijk reageer ik ook graag inhoudelijk even op je bericht. je geeft aan dat er een groot aantal civiele zaken lopen echter voeren we gelukkig nooit een civiele zaak. we zijn ook heel trots op ons trustpilot cijfer en ik denk dat je uitspraak uit frustratie is gebeurd maar op dit cijfer hebben we alleen invloed door ons best te doen en een goede service te leveren. 

onze werkwijze is heel duidelijk: ieder bod dat via onze site gedaan wordt door een van de 11.000 aangesloten bedrijven, is gegarandeerd. als de auto zo is als omschreven mag de koper hier ook absoluut geen wijziging in doen. helaas heeft een voertuig af en toe een gebrek dat soms zelfs niet bij de verkoper bekend is. mocht dit een gebrek zijn waardoor de koper extra kosten moet maken om het voertuig in de staat te krijgen waarin hij hem had gekocht, dan mag hij hiervoor een aanpassing in de prijs voorstellen. jij als verkoper bent niet verplicht om hier mee akkoord te gaan en kunt in dat geval kosteloos van de verkoop afzien. 

mocht je verdere vragen hebben of kan ik wat voor je doen dan hoor ik graag van je.

met vriendelijke groet,
jeroen
klantenservice