Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-01-2017 12:42:58
Geldzaken & Recht

Waarom moet ik de bkr geld betalen voor inzage van mijn eigen gegevens?

Helaas ben ik toch wel verbaasd over veel antwoorden waarin wordt gewezen dat er bij bkr ook mensen werken die betaald moeten worden.

hoewel dat uiteraard waar is, ontgaat het de meten kennelijk dat hier sprake is van navraag of er niet opnieuw een ernstige fout is gemaakt met een verkeerde registratie in het nadeel van vraagsteller. de gegeven antwoorden tenderen dan naar: om na te gaan of er geen fout is - zoals bij ts eerder aan de orde is geweest - ts zou moeten betalen!

de opmerking 'walgelijke organisatie' lijkt mij overdreven maar dan wel in die zin dat ik jaren geleden ook even gerigeistreed heb gestaan voor een bedrag van hfl. 0,25 door een grove fout van de rabobank en het helaas toen wel de nodige moeite kostte om dat zowel via de rabobank als via bkr ongedaan gemaakt te krijgen. wel is weaar was het ook hier niet de bkr die fouten maakte maar de aanleveraar van de informatie.