Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruitenboer - 06-01-2017 12:52:10
Huishouden & Energie

Nee nee sticker

Als je de moeite zou nemen om het woerdje één keer te lezen zou je ook weten dat je voor de verspreiding bij iemand anders moet zijn dan bij de redactie van het woerdje.

persoonlijk zou ik het leuk vinden al wat er in de wijk gebeurde op deze manier gepresenteerd werd. en ja, er staat reclame in. iemand moet uiteindelijk betalen voor de kosten die vrijwilligers maken. ik begrijp niet goed wat je tegen onderstaande informatie hebt:

kom lekker zitten op desiza sofa!, puzzel, rijnwaalpad korter en veiliger, renovatie winkelcentrum, column, heerlijk nieuw wandelgebied nabij onze wijk, musical-talent (8-11jr), gezocht! ,de vuilniswagen achterna; het verslag, oog in de wijk, kinderwijkteam maakt onze wijk schoon, experimentele woningen:het web, lopen voor edukans, activiteitenkalender, opruimdag volkstuinvereniging de tuinmaat, effe tijd voor jezelf wijkvereniging rijkerswoerd, colofon, servicepagina rijkerswoerd, groenteportret: palmkool, bezuinigingen opbouwwerk, de green bag-service.

zoals ik al schreef in de eerste zin. je moet je klacht op de juiste plaats neerleggen (bron: milieucentraal).

"als je een sticker hebt geplakt op jouw brievenbus en toch nog reclamedrukwerk ontvangt, dien dan telefonisch of schriftelijk een klacht in bij de adverteerder (dus niet de redactie) of de verspreider (en die staat keuring in het woerdje vermeld) . het adres van de adverteerder hoort op de folder te staan, zodat je het drukwerk gemakkelijk 'retour afzender' kunt sturen; vaak staat ook het telefoonnummer vermeld van de verspreider."