Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjaa - 12-01-2017 21:40:04
Computers & Telefonie

Tele2 brengt ruim €300,- extra in rekening wegens gebruikte data

@tijger: 3g niet uitzetten? gaat de telefoon buitenshuis dan niet automatisch op 3g. ik weet niet of ik buitenshuis zonder 3g niet kan bellen, omdat mijn diensten zijn afgesloten.

@halex: had ik maar een huis in spanje... de kosten zijn €1,- per mb, omdat ik geen mobiele databundel heb volgens chatten met tele2. overigens heb ik nooit een factuur gekregen.

@diumenge: ja uiteraard, maar er is iets geleverd wat hooguit € 10,- kost, en gezien de omstandigheden had ik enige klantvriendelijkheid wel verwacht. te meer, daar ik van verschillende mensen hoorde, toen ik het net wist en erg geschrokken was, dat zij dat ook hadden gehad met nieuwe telefoon. 2 mensen hoefden niets te betalen, 1 een klein bedrag en 1 50%. zij waren geen klant van tele2.

@pino123: zoals ik schrijf is messenger op dit motorola toestel geen onderdeel van facebook. ik heb geen facebook op mijn telefoon. en dus heb ik messenger niet geinstalleerd. motorola gebruikt messenger voor sms. dus uw verhaal over onkunde van mij betreffende facebook is onzin.