Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

32
3210 - 15-01-2017 05:35:52
Auto & Vervoer

Rolstoeler moet vertrekken bij drukte in cafe en bus... hoe klein kan je je voelen?

Nu ik ben zelf rolstoel gebruiker, kom zelden in cafe en of bus, maar als ze mij zouden verzoeken om te vertrekken omdat het druk wordt en ik een gevaar op zou leveren als rolstoeler dan konden ze de ,,,,,ik zeg het netjes..... de pot op !!!
mijn advies is ook aan andere om niet te vertrekken  !!!, kijken wat ze dan doen.... de politie bellen om me te verwijderen ???, lijkt me spannend, want dat zou discriminatie zijn !!.
kom op mede rolstoelers....laat u niet buiten zetten en ga desnoods met meerdere naar deze bewuste cafe's toe..... en kijk hoe andere op je "verwijdering" zullen reageren.
het is toch belachelijk ..... bij de beesten af !!....ik ben een klant !!, ik betaal !!!, ik gedraag me en ik zou verwijderd worden ?!?, ik wil het meemaken !!