Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 15-01-2017 11:06:56
Auto & Vervoer

Rolstoeler moet vertrekken bij drukte in cafe en bus... hoe klein kan je je voelen?

Kom voor jezelf op......

overdreven bewering door gelijk alle arnhemse kroegen 'mee te nemen'. iedere kroegbaas is blij met vaste klanten, ook in een rolstoel. mogelijk heeft de bediening een opmerking gemaakt omdat uw rolstoel in de weg stond. indien meerdere  rolstoelrijders menen hier met een trend te maken te hebben; er zal toch wel tenminste één vereniging van rolstoelrijders bestaan om de belangen publiekelijk en politiek naar voren te kunnen schuiven? ik zie verder helemaal geen echte vraag.

vraag: heb ik dit ooit ergens gezien? of werd een behinderde geweigerd omdat hij/zij een hond bij zich had? heb ik ooit gezien, dat de luide kinderen uit een restaurent werden gezet?

antwoord: nee, nooit meegemaakt. hoogstens dat er decent een toestand werd voor alle partijen positief werd gecorrigeerd door de eigenaar/gastgever.