Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-01-2017 15:30:28
Vakantie & Reizen

Traveller cheques van thomas cook in us-dollars waar kan ik deze inwisselen .

Uit de link van tenormin:


heb je nog travellers cheques die thuis liggen te verstoffen, dan kun je ze net zo goed inwisselen. american express zegt dat de cheques hun geldigheid niet verliezen en nog steeds te gebruiken zijn op reis, maar het aantal acceptatiepunten neemt flink af. het is steeds moeilijker ze in te wisselen als je op reis bent.


in nederland kun je oude travellers cheques nog wel voor euro’s inwisselen bij een kantoor van http://www.gwktravelex.nl" target="_blank">gwk travelex. daarvoor dien je wel een legitimatiebewijs en het originele aankoopbewijs te laten zien, met daarop de naam van de houder en de nummers van de cheques. de travellers cheques moeten in het bijzijn van de medewerker voor de tweede maal getekend worden. heb je geen aankoopbewijs meer, dan kun je via de klantenservice van gwk travelex een incassoformulier krijgen via de mail en de cheques direct opsturen naar american express of thomas cook.


ook bij het kantoor van http://www.pottchange.com" target="_blank">pott change aan het damrak in amsterdam kun je travellers cheques inwisselen. pott change brengt sinds juni 2015 kosten in rekening voor het inwisselen van reischeques in vreemde valuta. andere locaties in nederland kun je vinden op http://www.aetclocator.com/" target="_blank">www.aetclocator.com.