Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 20-01-2017 15:07:18
Huishouden & Energie

Fiets vervoer via openbare ruimte

Beste mevrouw oosterling,

het gaat hier om uw reservefiets geeft u aan, dus ik neem aan dat u voornemens bent die, na een eventuele plaatsing in uw woning, niet steeds heen en weer te verplaatsen. in dat geval is het een simpele kwestie van even informeren bij de vve of huismeester, afhankelijk van wie u het makkelijkst kunt bereiken, of er een uitzondering op de regel mogelijk is. of zoals eerder aangegeven, iemand vragen even te helpen bij het plaatsen van uw fiets in de berging.

heeft u ook geïnformeerd naar de reden van deze regel, op welke manier er eventueel overlast wordt veroorzaakt (zodat u hier een oplossing voor aan kunt dragen) en wat de gevolgen zijn van het niet naleven van de betreffende regel?