Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karelveldma - 20-01-2017 16:41:55
Computers & Telefonie

Mobiele telefoon aanschaffen

Hoi simon,

wat carola83 ook zegt een galaxy j5 of galaxy a3 zijn prima toestellen. persoonlijk zou ik dan voor een samsung galaxy a3 2017 gaan, gezien deze een nieuwere versie van android heeft en een betere front camera 8mp.

als het voornamelijk gaat om de appen zijn dit zeker perfecte toestellen. om de kosten in de hand te houden en mobiel internet 'uit te schakelen' ben ik zelf geen voorstander van. ik zou persoonlijk gaan kijken naar een provider die geen kosten rekent voor gebruik van mobiel internet buiten de bundel. op internet heb ik daar een volgend https://www.simonlyvergelijken.net/onbeperkt-bellen-en-internet/" target="_blank">artikel over gevonden. 
er zijn dus providers die geen extra kosten in rekening brengen, maar alleen de internetsnelheid omlaag brengen. dit zou een prima optie zijn lijkt mij...op deze manier voorkom je hoge kosten. 

succes met de zoektocht, en ik hoop dat het je helpt om een goede keus te maken voor je kleinzoon.