Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 20-01-2017 19:24:13
Geldzaken & Recht

Adres onderzoek

Als u meer dan 3x per week logeerd bij u vriendin zien ze dat als samen wonen. ze had dit moeten melden. waarschijnlijk krijgt ze alleenstaande ouder toeslag icm kindertoeslag. dit is een flink bedrag waar ze dus geen recht op had aangezien jullie samen woonde en ook samen kinderen hebben.  samen kinderen hebben en samen wonen maakt u automatisch toeslag partner. ook als het maar 2 a 3 maanden duurt moet ze dit melden. 
nu ze een onderzoek gestart zijn betekend dat ze u verdenken van frauderen. dus samen wonen en niet melden om zo ( extra) toeslagen te krijgen. wellicht krijgt u partner ook vrijstellingen voor verschillende belastingen omdat ze minimaal inkomen.  hier had ze ook geen recht op.
deze vermoedens worden deels bevestigt aangezien u u eigen woning verhuurt ( neen aan koop) en nu nergens ingeschreven staat