Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 21-01-2017 11:53:40
Geldzaken & Recht

Wie heeft met falsificatie/fout geleverde luxaflex produkten v. verwie te maken heeft gehad?

Deze week kwam er ook al een topic voorbij, waarbij de vraagsteller in opdracht van een jurist op zoek was naar lotgenoten. dit gaat in uw geval nauwelijks lukken bij zo'n klein bedrijfje zonder enig keurmerk. klachtensites werken idem dito niet. zoek een betere juridische begeleider zou ik zeggen, wanneer u uw gelijk wilt halen. feiten en bewijs heeft u al. misschien zèlf eerst nog dreigen met aangifte en behandeling op social media, alvorens de zenuwslopende procedures vanwegen wanprestatie en valsheid in geschrifte in te gaan.

nb. veel van dit soort winkeltjes verdwijnen plotseling en een rechtzaak met kosten en imago-verlies zou ook hier wel eens de doodsklap kunnen gaan worden. probeer misschien eerst nog eens een nieuw gesprek over de stand van zaken.