Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 21-01-2017 17:16:54
Geldzaken & Recht

Adres onderzoek

Feitelijk dus niet. u had u daar per augustus in moeten schrijven. nu zijn de rapen gaar, want de gemeente gaat u echt niet meer geloven als u zegt dat u daar alleen in het weekend bent.
u kunt wel zeggen dat 't alleen in het weekend is vanaf nu, maar ik denk niet dat de gemeente dat gaat geloven. u hebt ook flink de schijn tegen, daar u onrechtmatig op uw moeders adres ingeschreven bleef. en er zelfs een adresonderzoek naar u is gestart.
ik zou me maar bij de gemeente melden en verzoeken om u bij uw vriendin in te schrijven. als over een half jaar blijkt dat u toch vaker in uw eigen huis overnacht, nogmaals melden bij de gemeente. en met aantoonbare bewijzen vriendelijk vragen om vanaf dan ingeschreven te kunnen staan op het adres van uw eigen woning.





wi

door wiljansen 21 jan. 2017 om 16:33



afgelopen half jaar is dus bij me vriendin. maar wilde dus mezelf inschrijven per 1 dec in me eigen woning omdat huurder eruit ging. wat niet wordt geaccepteerd wegens adres onderzoek. ik schrijf me niet bij haar in omdat we niet meer dan samen eten voor de kinderen door de weeks en het weekend samen door brengen, verder leven we ons eigen leven.