Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 22-01-2017 18:55:00
Winkels & Webshops

Betrouwbare webwinkel horloges?

Beste robby,

de bijenkorf zal waarschijnlijk wat meer overheadkosten hebben dan een superwinkel.nl en is derhalve minder in staat om producten sterk afgeprijsd aan te bieden. bovendien is 'de laagste prijs' niet de winkelformule van de bijenkorf.

bij winkels die gevestigd zijn in nederland mag u er vanuit gaan dat zij zich aan de nederlandse wetgeving dienen te houden en dus geen namaak mogen verkopen. of ze zich daar ook aan houden, dat merkt u natuurlijk pas na aanschaf, maar u hebt dan in elk geval mogelijkheden om verhaal te halen.

bol.com biedt derden de mogelijkheid via hun website te adverteren en verkopen, maar controleert de waar die zij aanbieden natuurlijk niet. wel is bol, in mijn ervaring, bijzonder schappelijk wanneer een derde partij zich niet aan de afspraken houdt.

zoals tijger1 aangaf: let er bij het vergelijken van de prijzen wel op dat u dezelfde modellen vergelijkt en ga hierbij niet af op slechts de bijgevoegde afbeelding.