Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 22-01-2017 19:13:38
Geldzaken & Recht

Belasting betalen?

Wat een harde antwoorden krijgt u. bah! het kan net zo goed zijn dat uw kat bijv. suikerziekte heeft en doorlopend naar de dierenarts moet. dat kost klauwen met geld.  weet ik uit eigen ervaring.

wat ik zou doen als ik u was, is gewoon de pinautomaat leegtrekken. iedere week een 50je en dan betaalt u de dierenarts cash. wel heel goed opbergen en zorgen dat niemand u achtervolgt als u pint. er is gespuis dat op oudere mensen loert en ze dan overvalt in de woning of met een smoes probeert binnen te komen.

in amsterdam is er overigens een regeling  getroffen voor mensen met een laag inkomen en de dierenarts. daar ben ik heel blij mee, want sommige arme mensen gingen soms niet naar de dierenarts omdat ze het niet konden betalen. blij dat ik bij de gemeente verkiesingen op sp heb gestemd.