Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 22-01-2017 20:00:25
Geldzaken & Recht

Belasting betalen?

En zelfs daar kijkt zij niet naar. lees nou toch eens het verhaal. de ts heeft bedragen geleend voor de dierenarts en dat geld stond nog steeds op haar rekening, net zoals het vakantiegeld. als er werkelijk met een ziek dier naar de dierenarts gegaan moest zijn, had dat geld dus niet op die rekening gestaan, maar op de rekening van de dierenarts. 

blijkbaar ging in de gemeente het voor die tijd standaard zo, dat een aow-er kwijtschelding kreeg, en moest er vanaf 2015 bewijzen overlegd worden. 

maar in haar laatste verhaal staat het al neergezet. de ts vindt dat een bejaarde niet hoeft te betalen. 

nou jammer dan voor haar, zo werkt het niet.

en ze is ook nog lekker inconsequent, want eigenlijk is zij blij dat ze zelfs niet een beetje pensioen heeft, want dat wordt volgens haar afgenomen en komt ze nergens meer voor in aanmerking.

dus conclusie, een hoop gezeur om niets, want eigenlijk vindt zij dat een aow-er geen verplichtingen heeft.