Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
malhy2 - 23-01-2017 03:18:29
Computers & Telefonie

T-mobile prijs abonnement hoger dan verteld in telefoongesprek

Eerst maar eens bellen met de klantenservice.
vooraf uitzoeken is een raar antwoord op uw vraag.
ik verwacht van t-mobile dat zij op de hoogte zijn van de abonnementen en buiten de abonnementen kunnen zij best aanbiedingen doen aan individuele klanten dat gebeurt overal.

dit vond ik ook nog :


 hoe zit het met verlenging van een contract van bepaalde duur?

de nieuwe wet verbiedt niet dat een contract van bepaalde of onbepaalde duur, door dezelfde operator, vervangen wordt door een nieuw contract van bepaalde duur, maar er wordt wel vereist dat u uw uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming hiervoor geeft. dit betekent in concreto bijvoorbeeld dat een louter telefonisch gesprek met een dergelijke abonnee, waarin toegestemd zou worden met een vervanging, niet volstaat om het bestaande contract te vervangen door een nieuw contract van bepaalde duur.


zolang u niet uitdrukkelijk en schriftelijk, dit wil zeggen op papier of via elektronische weg (klikbaar elektronisch bericht, zoals bv. e-mail, het aanvinken van een daartoe voorzien vakje op een website, een sms naar een nummer dat door de operator is ingesteld voor het ontvangen van opzeggingen”) uw toestemming hebt gegeven om uw contract te vervangen door een ander contract, blijft het oorspronkelijke contract bestaan en zal dit desgevallend verlengd worden en omgezet in een contract van onbepaalde duur.


er wordt eveneens vereist dat u ervan op de hoogte wordt gebracht dat uw lopende contract van bepaalde duur bij (stilzwijgende) verlenging normaal gezien op de vervaldatum omgezet wordt in een contract van onbepaalde duur dat zodoende op ieder ogenblik kosteloos opgezegd kan worden, mits inachtneming van een opzegtermijn van ten hoogste twee maanden. ook deze regels gelden voor alle abonnees die niet meer dan 5 oproepnummers hebben.



gr ed