Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-01-2017 20:07:56
Geldzaken & Recht

Belasting betalen?

Dat vind ik een niet gering inkomen waar sommige anderen alleen maar van kunnen dromen, of waar hele gezinnen soms van moeten rondkomen waar dan hard voor gewerkt wordt in een mogelijk onaangenaam en erg zwaar beroep.
wat voor extra's krijgt u daar nog bij? u ontvangt in ieder geval huursubsidie, gezien een eerdere vraag. dat wordt ook door de belastingbetalers voor u opgebracht.  en mogelijk betaalt uw dochter ook nog iets aan u?
gezien uw reacties op antwoorden lijkt het erop dat u niet tot inzicht te brengen bent en blijft u maar klagen en zeuren.
als u voor kwakzalvers kiest in plaats van de reguliere geneeskunde dan is het uw eigen keus en moet u dat zelf betalen. gelukkig maar, want anders zouden anderen daar ook nog voor moeten opdraaien.
met uw instelling en de al vele toeslagen en subsidies die u ontvangt, is het maar goed dat u geen kwijtschelding krijgt vind ik.