Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Ron2000 - 25-01-2017 10:18:43
Auto & Vervoer

Scootmobiel en woningstichting

er is inderdaad een berghok in de flat aanwezig echter is daar geen stroomvoorziening. het is wel mogelijk om daar stroom aan te leggen maar dat moeten we dan zelf door een erkende instalateur laten doen en zelf bekostigen. de reden dat er nu geen stroom aanwezig is komt doordat de woningbouwvereniging zegt dat anders bewoners hun vriezers e.d. in de berghokken kunnen gaan plaatsten. er is nu 24 volt aanwezig voor verlichting. plus daar komt bij dat we hier nu 1½ jaar wonen, we zijn van een eensgezinwoning naar een appartement verhuisd juist vanwege de gezondheidsklachten, we zijn van een 5 kamer woning naar een 3 kamer woning gegaan. in het beghok staat dusdanig veel opgeslagen dat er geen ruimte is voor een scootmobiel. nu zijn de berghokken sowieso al erg klein, waarschijnlijk met 2 fietsen én een scootmobiel staat hij al vol, laat staan dat er, zoals in ons geval, er dierbare spullen opgeslagen staan. 


ik heb voorgesteld om tijdelijk het toe te staan om met scootmobiels in de lift te mogen zodat ze gewoon in de woning kunnen staan maar dat was niet mogelijk. hier deed de woningbouwvereniging heel erg moeilijk over. ook toen ik voorstelde om het door de vingers te zien tot er een definitieve oplossing is, een extra ruimte of toch de zee-container, maar ook dat werd meteen afgewezen. 


het is wel een goed idee om dit eens voor te leggen aan de nationale ombudsman, wie weet wat hij/zij voor me kan betekenen met dit probleem. 


het probleem is dat ik nu aan huis gekluisterd ben, ik kan niet of nauwelijks lopen. mijn vrouw is nog redelijk mobiel, hoewel ze sinds kort de ziekte van meniere heeft en het vrij riskant is voor haar om er alleen op uit te gaan, iets wat ook niet of nauwelijks gebeurd. mocht ik een scootmobiel hebben dan kunnen we er wél samen op uit, zij op de fiets en ik op de scootmobiel. mocht er dan met haar iets gebeuren ben ik er altijd bij om actie te ondernemen. en natuurlijk voor de boodschappen en zo.