Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 26-01-2017 14:15:49
Computers & Telefonie

Sms ontvangen verificatiecode whatsapp

Beste,

de telefoonnummers die u hebt genoteerd lijken allemaal, al dan niet bevestigd, gelinkt te zijn aan whatsapp. u zegt de app al jaren geleden te hebben geïnstalleerd, maar de iphone 6s is pas eind 2015 uitgekomen, dus hoe lang hebt u die? hebt u wellicht de software opnieuw geïnstalleerd, of het toestel teruggezet naar fabrieksinstellingen? is het recent gerepareerd?

ik lees ook dat het te maken kan hebben met activatie van whatsapp op een tweede telefoon. kan het zijn dat iemand in uw omgeving dit heeft geprobeerd? of hebt u uw telefoonnummer ingevuld bij een online enquete of aanmelding op een website?

overigens kunt u oproepen gerust aannemen, het is tot op heden nog niemand gelukt een telefoon te hacken middels een oproep. pas wanneer u iets ontvangt met een link is het oppassen geblazen.