Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 29-01-2017 14:33:44
Computers & Telefonie

Niet afgesproken kosten betalen??

Beste sofie valentijn,

u bent, zoals eerder aangegeven, https://forum.tele2.nl/search?q=onterecht+afgesloten" target="_blank">niet de enige.

u hoeft niet akkoord te gaan met de extra kosten wanneer die niet vooraf duidelijk zijn overeengekomen. het is wel van belang dat u de kosten die wel correct zijn zo snel mogelijk betaalt zodat u geen achterstand oploopt.

u dient tele2 https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/telecom/voorbeeldbrief-aanmaning-nakoming-overeenkomst-tv-telefonie-internet" target="_blank">in gebreke te stellen en hen te sommeren uw aansluiting te herstellen. wanneer dit niet binnen een redelijke termijn gebeurt pleegt tele2 contractbreuk en mag u de overeenkomst ontbinden.

als u geen rechtsbijstandverzekering hebt kunt u het beste even langs de dichtstbijzijnde http://www.rechtswinkel.nl/" target="_blank">rechtswinkel lopen als u hulp nodig hebt bij het opstellen van de brief.

sterkte en succes!