Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-01-2017 20:13:55
Winkels & Webshops

Zit al wkn ermee om naar een opticien te gaan, ik zit nog met prisma ?????

Of een bril iemand al dan niet goed staat zijn meningen vaak verdeeld over, dus dat zou ik niet laten afhangen van de winkelier die u een bril verkoopt maar zelf beoordelen of iemand meenemen die een naar uw oordeel dit mede kan bekijken.
als een eenmaal aangeschafte bril niet lekker zit of bijv. pijn doet op de neus, dan moet u ermee terug naar de winkelier want dan kan die de bril bijstellen en soms moet je daar vaker voor terug gaan.
naar de oogarts zou mijn gedachte zijn en horen wat die adviseert. een oogarts heeft eerst de opleiding tot arts gevolgd en heeft vervolgens een specialistatie oogheelkunde van zo'n 5 jaren gevolgd. het is een wetenschappelijke opleiding, het betreft een medisch beroep en niet een para-medisch beroep.
ik zou overigens ook bij uw verzekering uitzoeken (eventueel de vraag per mail stellen, niet telefonisch doen), of u bijv. een verwijzing van de huisarts nodig heeft voor de oogarts en hoe het met het eventueel vergoeden van een prismabril zit en of dat aanmeten door een aparte medewerker in een winkel extra kost en of dat wel vergoed wordt door uw verzekering.